Jan 23, 2015

Konakli


Konakli

Een gezellig dorp nabij Seaside Green Hill waar u 2 keer per week de markt kunt bezoeken om bijvoorbeeld lekker verse groenten te halen.

Categorie: Omgeving in Turkije
Ingezonden door: turkije

Konakli

Seaside Green Hill is gevestigd net buiten het charmante plaatsje Konakli, een klein stadje met veel gezelligheid! Konakli heeft veel te bieden; leuke winkels, boetiekjes, kappers, apotheken, gezellige restaurants, een ziekenhuis, autoverhuur etc.

Als u op woensdag Konakli binnenkomt, zullen heerlijke geuren u tegemoet komen. Dan is er namelijk een leuke markt waar van alles te vinden is! Van zonnebrillen en kleding tot heerlijk vers fruit, noten en gemalen kruiden.

Bent u meer een actieve vakantieganger? Dan kunt u op het strand van Konakli al uw energie kwijt! U kunt er bijvoorbeeld paragliden, waterskiën, zwemmen of andere watersporten beoefenen. Dit schoonste strand uit de omgeving van Alanya wordt niet druk bezocht door toeristen waardoor het ook een prima plek is om heerlijk en ontspannen te genieten van bijvoorbeeld een picknick. Konakli heeft voor ieder wat wils!

Ook voor het nachtleven kun je in Konakli terecht. Eerst lekker eten en vanaf een uurtje of 23:00 dansen bij Summer Garden Disco.